Bespoke options jewelry service Goldsmith

Maatwerk opties

Ben je geïnteresseerd in het laten maken van jouw eigen juweel? Ik bied twee opties aan voor maatwerk: Signature Service en Bespoke Service

Signature service maatwerk

Signature Service

De Signature Service is voor jou de juiste keuze als je een bestaand sieraad van Kleyn Geluck graag uniek aangepast wilt hebben naar jou eigen keuze in edelsteen en maat.

We zullen de opties voor een edelsteen samen bespreken (dit mag een eigen steen zijn of ik kan deze ethisch voor je zoeken), en alle andere kleine aanpassingen die je wilt maken aan een bestaande ontwerp van Kleyn Geluck.

Bespoke Service

Heb je een familie erfstuk dat nieuw leven ingeblazen moet worden of heb je een idee in je hoofd die je graag wilt verwezenlijken?

Dan is de Bespoke service de juiste voor jou!

Met deze volledige persoonlijke keuze zal je 1 op 1 met mij werken vanaf het ontwerpen van concepten naar het produceren om er zeker van te zijn dat jou specifieke visie tot leven word gebracht.

We beginnen met een 30 min. Zoom meeting. Daarna ga ik eigenhandig hoge kwaliteit edelstenen selecteren, verschillende ontwerp opties schetsen en 3d modellen maken indien nodig, voordat ik uiteindelijk jouw one-of-a-kind juweel op een oud ambachtelijke manier ga produceren.

FAQ

Hoe lang duurt het voordat een maatwerk juweel klaar is?

De tijd die een maatwerk bestelling in beslag neemt is afhankelijk van de mate van details in het ontwerp, of ik wel of niet een specifieke edelsteen voor jou moet zoeken, en op de techniek die gebruikt word om te produceren (volledig handgemaakt of gegoten vanaf een wax ontwerp). Als we eenmaal alle details besproken hebben van jou ontwerp ontvang je van mij een geschatte levertijd.

Hoe betaal ik voor een maatwerk bestelling?

Voor de Signature service is een 50% aanbetaling nodig en zodra het ontwerp definitief is. Het resterende deel zal betaald moeten zijn zodra het juweel geproduceerd is en voordat het verzonden wordt.
Voor de Bespoke service, na de gratis Zoom meeting, wordt er een bedrag van €250,- gevraagd voor de ontwerp fase. Als het ontwerp definitef is en een offerte is geaccepteerd, vraag ik een aanbetaling van 50%. Het laatste deel wordt betaald als het juweel geproduceerd is en voordat het opgestuurd word. Alle betalingen kunnen gedaan worden via credit of debit kaart via een factuur die je via de mail ontvangt.

Hoeveel maatwerk opdrachten kan ik in 1 keer aanvragen?

Op dit moment accepteer ik per klant 1 maatwerk project per keer.

Welke edelmetalen zijn beschikbaar voor maatwerk?

Op dit moment bied ik 925 sterling zilver, 14k en 18k goud met als oorsprong (gedeeltelijk) gerecycled en/of duurzaam ingekocht via Fairmined.

Kan ik jou mijn eigen zilver, goud en edelstenen zenden om te gebruiken voor mijn maatwerk juweel?

Jazeker! De aarde is blij als jij je goud of je stenen upcycled, en ik word daar ook blij van! Ik kan helaas niet altijd met alle materialen werken die ik ontvang, dus ik zal het goud en de stenen eerst inspecteren op geschiktheid voordat ik kan toezeggen op dit project. Zodra jou aanvraag voor maatwerk aan de beurt is, zal ik je vragen om jou materialen naar mijn studio te zenden FedEx (worldwide) of Mikropakket (NL).

Kan ik je een foto van een andere designer toesturen om te laten maken?

Ik realiseer mij dat het lastig kan zijn om wat het exacte idee, style of element is wat jij in gedachten hebt duidelijk te communiceren zonder voorbeelden. Voor het idee wat jij lastig onder woorden kunt brengen mag je mij altijd visuele referenties laten zien. Maar ik accepteer geen aanvragen waarin mij gevraagd word of ik een juweel van een andere designer wil kopiëren. Ik ben niet werkzaam in het gebied van diefstal van intellectueel eigendom.

Hoe kan ik een aanvraag voor maatwerk indienen?

Je vind een link naar aanvraag voor een maatwerk bestelling onder aan deze pagina. Vul alsjeblieft zoveel mogelijk relevante informatie in en klik op "indienen". Zodra jou aanvraag door mij is ontvangen, zal ik je aanvraag beoordelen en zet ik je op de wachtlijst. Deze is op volgorde van wanneer de aanvragen zijn binnengekomen en bekeken zijn. Verander je van gedachten? Je kunt op elk gewenst moment je aanvraag annuleren en je laten verwijderen van de wachtlijst.

Ik heb nog meer vragen over de maatwerk service, waar kan ik je bereiken?

Je mag mij altijd vrijblijvend een mail sturen om je vragen over mijn maatwerk service te stellen aan renske@kleyngeluck.com